A fogszabályzó felragasztása - VIDEÓVAL

2015. február 09. 01:24 - PereViki

Elérkezett a várva várt nap - 2014. január 13. A sok izgulás után végre felkerült a fogszabályzó a felső fogívemre. Hogy hogyan zajlott a felragasztás az alábbi videóban megtekintheted. 

fogszabalyzo felragasztas.png

 

fogszabalyzo.png

 

 

 

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fogszabalyozas30.blog.hu/api/trackback/id/tr757155015

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Enikő07 2015.02.17. 06:59:30

Szia!
Leendő sorstársadként örülök, hogy elindítottad ezt a blogot. Nekem még a felrakás mondjuk elég messze van,előtte még vár rám 4 bölcsességfog kihúzása és az esküvőm :)) de utána csatlakozom a klubhoz. Elég sok blogot indítottak már ebben a témában, de nagyon keveset találok, ami még mindig aktív. Remélem, hogy kitart a lelkesedésed és hamarosan újabb beszámolót olvashatok/nézhetek!
Kitartást és mielőbbi fémmentes mosolyt kívánok :)

PereViki 2015.02.26. 11:00:46

@Enikő07:
Szia Enikő!

Örülök, hogy rátaláltál a blogra. Én is remélem, hogy folyamatosan tudok majd jelentkezni és nem fogy el a lelkesedésem :-) Egyelőre inkább időhiányban szenvedek. Szeretnék majd pl. a bölcsességfog-húzásról is írni... hát az esküvő biztosan kellemesebb élmény lesz :-D De túl leszel azon is. Szerintem egyébként, akit előtte ilyesmivel "megkínoznak", annak a fogszabályzó okozta kellemetlenségek eltörpülnek.

Próbálok majd minél több videót készíteni a dokinál, mert szerintem azok az igazán "izgalmasak", de sajnos erről igen nehéz meggyőzni őt... de nem adom fel.

Köszönöm a jókívánságokat! Remélem te is mielőbb eljutsz idáig, és ne izgulj, nem annyira gáz, mint amennyire az ember azt elképzeli.

Üdv,
Viki
süti beállítások módosítása